Recreanten

Kom hier meer te weten over badmintonnen als recreant. Weet je niet goed wat een recreant is, controleer dan zeker even het statuut. Heeft dit voor jou geen geheimen meer, kom dan gerust spelen bij BC Stekene! Voor diegene die graag van een uitdaging houden, aarzel dan niet om even te kijken onder tornooien.

 

Vanaf januari 2020 starten we met een eigen recreantenwerking met speelavonden op dinsdag- en donderdagavond, die we overnemen van de gemeente Stekene. 

Er wordt telkens gespeeld van 20.30u tot 22.30u, dit in de groene zaal. 

 

Lid worden kost € 75 voor een heel seizoen, van januari tot juni betaalt u nog € 45. Hierin zit de verzekering inbegrepen en de aansluiting bij Badminton Vlaanderen. 


Ook op maandag- en woensdagavond kunnen recreanten (nog steeds) komen spelen. Echter maken we wel een onderscheid tussen maandag/woensdag en dinsdag/donderdag. Het is niet de bedoeling dat we deze gaan mengen wegens verschil in niveau en omdat dinsdag/donderdag al goed vol zit.

Recreanten die spelen op maandag- en woensdagavond betalen €90 voor een heel seizoen. Zij kunnen spelen op maandag van 20.00u tot 23.00u en op woensdag van 20.00u tot 23.00u in de blauwe zaal. Aangezien er voor hen meer speeltijd is, is de prijs hiervoor verschillend.