Start

Meest recent nieuws

Corona-update

Er zijn opnieuw een aantal maatregelen opgelegd vanuit de Vlaamse overheid en de gemeente Stekene wat betreft indoor sporten.

De gemeente heeft beslist om vanaf donderdag 29 oktober tot minstens 18 december de Sportstek te sluiten. Dit zowel voor volwassenen als jeugdspelers.

Update opstart seizoen

❗Update start seizoen❗
We mogen maandag (eindelijk) terug starten! Wel onder volgende voorwaarden:
✔ handen ontsmetten bij het binnenkomen
✔ mondmasker dragen in de gangen en toilet
✔ kleedkamers en douches zijn niet beschikbaar (dus kom in sportkledij)
✔ aanwezigheden worden bijgehouden door iemand van het bestuur
✔ alleen wie sport mag de zaal binnen (geen ouders, partners, publiek...)
✔ er mag enkel en dubbel gespeeld worden
✔ respecteer de 1,5m regel

Veel badmintonplezier!

Speelmomenten in de vakantie

Tijdens de vakantie is de sporthal gesloten op de feestdagen. Concreet betekent dit dat er enkel op maandag 23 december en maandag 30 december speelmogelijkheid is.

 

De recreanten van dinsdag en donderdag zijn ook op deze dagen welkom om te komen spelen. 

 

 

We wensen jullie alvast fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2020!

 

Het bestuur van BC Stekene

Clubfeest

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we als afsluiter van ons badmintonseizoen een clubfeest. We behouden ook dit jaar het concept van wedstrijdjes spelen en een bbq, maar we hebben de tijden wat aangepast, zodat het misschien ook wat haalbaarder is voor gezinnen met kindjes. Het clubfeest gaat door op zondag 23 juni. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00u en 12.00u en aansluitend is er een bbq in ontmoetingscentrum De Statie.

Start nieuw seizoen

Het is bijna zover! Op woensdag 1 augustus kunnen we terug beginnen met pluimpjes slaan!Meer informatie vinden jullie in de infobrochure. Onze jeugdspelers moeten nog iets langer wachten, de trainingen voor hen starten terug op 4 en 5 september.We hopen jullie opnieuw massaal te mogen verwelkomen en kijken uit naar een boeiend, sportief seizoen!

Inschrijvingen officieel tornooi op 17 en 18 maart

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor ons internationaal badmintontornooi op 17 en 18 maart. En we hopen jullie massaal terug te mogen verwelkomen!Net zoals de vorige jaren streven wij er naar om de wedstrijden vlot na elkaar te kunnen inplannen voor iedereen....zelfs al hebben we een heel gezellige cafetaria waar je tussen de wedstrijden door terecht kan voor een drankje (of zelfs een hapje).Inschrijven kan door te klikken op deze link

Pagina's